KALLIO BLOCK PARTY -KLUBI: RANDY BARRACUDA, JESSE, DJ DALLAS, DJ FREUD MONK 21.4 CLUB LIBERTÉSSÄ

Valtavan yleisösuosion saanut Kallio Block Party -klubi jatkuu Libertessä 21.4. Tällä kertaa lavalle nousee elektronisen musiikin syvistä vesistä legenda Randy Barracuda yhdessä neljähenkiseksi livekokoonpanoksi kasvaneen trash-elektroklassikon Jessen kanssa.

Kallio Block Party -klubi juhlii viimeistä kertaa tänä keväänä kulmia kuumiksi ja naapureita tutuiksi. Seuraavan kerran juhlimme 4.elokuuta 2012 Kallio Block Partyissa Kallion kaduilla useamman lavan voimin.

Tule mukaan luomaan tulevaisuuden kaupunkikulttuuria! Ilta aloitetaan Kallio-liikkeen toiminnasta kiinnostuneiden tutustumistunnilla. Keskustellaan Kallio-liikkeen toiminnasta ja kootaan joukkoa kesän Block Partya ja muita tapahtumia varten. Keskustelut alustetaan onnellisten hanojen tunnilla, klo 20-21.

KLUBI lauantaina 21.4.2012kello 20:00 – 02:00.

RANDY BARRACUDA (Harmöenia)

JESSE (Gaea)

+DJs DALLAS, FREUD MONK

Liput 6 EUR (+narikka)

unBLOCK the Fun!

This entry was posted in Kallio-liike and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>