Kallion puistokirppis 25.8.2011

Tervetuloa jo kolmatta kertaa pidettävälle, kaikille avoimelle Kallion puistokirppikselle torstaina 25.8 klo 14-20! Kirppis järjestetään Torkkelinmäellä Pengerpuistossa ja sen lähiympäristössä.

Tule mukaan myymään, ostamaan, tapaamaan naapureita tai muuten vain nauttimaan. Myyntipaikka ei maksa mitään eikä osallistuminen vaadi ennakkoilmoittautumista. Eli pöytä tai lakana parhaaksi katsomallesi paikalle, turhat tavarat vintiltä, kaverit ja kakarat mukaan!

Talojen asukkaat voivat järjestää kirppareita myös pihoillaan, mikäli haluavat. Yhdistykset ja järjestöt ovat niin ikään tervetulleita. Myös katumuusikoita toivotaan mukaan kirppiskansaa ilahduttamaan!

Tulemalla paikalle sitoudut siivoamaan omat roskasi. Paikalle on tulossa edellisen kerran tapaan myös Kierrätyskeskuksen auto myymättä jääneille tavaroille. Kaupunki ei myönnä kirppikselle jatkossa lupaa, jos puisto jää epäsiistiin kuntoon tapahtuman jälkeen. Siivotaan siis jälkemme!

HUOM! Ei autoja puistoihin. Viime kirppiksellä sallittiin poikkeuksellisesti autosta myyminen Pengerpuiston kentällä siitä syystä, että alkuun satoi kaatamalla.

Printattava juliste tästä:
Kallion puistokirppis 25.8.2011 -juliste

Yhteyshenkilö: Laura Oikari, p. 044 0809 053

This entry was posted in Kallio-liike and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>